ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ 

Η επεξεργασία των παραγγελιών θα γίνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, αν υποβάλλετε την παραγγελία σας έως τις 13:00.

Παραγγελίες που υποβάλλονται Σάββατο και Κυριακή θα τελούν υπό επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Λυπούμαστε. Δεν μπορούμε προς το παρόν να δεχτούμε παραγγελίες που αποστέλλονται σε προορισμούς εκτός Ελλάδος. Για να βρείτε τα πλησιέστερα σε εσάς σημεία πώλησης της Smashbox επισκεφθείτε το διεθνές Ευρετήριο Καταστημάτων

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Ελέγξτε την κατάσταση των πρόσφατων παραγγελιών σας στην smashbox.gr.
Κάντε κλικ στο σύνδεσμο ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να δείτε σε ποιό στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας.

Όταν η παραγγελία φύγει προς αποστολή θα λάβετε περαιτέρω ειδοποίηση με τις λεπτομέρεις της αποστολής από τη συνεργαζόμενη εταιρία courier (ACS).

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Μια παραγγελία ή μέρος αυτής δύναται να ακυρωθεί για λόγους όπως:

Occasionally, orders or portions of an order are canceled by our system for various reasons, including:

1. Το/τα είδος(-η) δεν είναι διαθέσιμο(-α)
Δυσκολία στην επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής
2. Δεν είναι δυνατή η αποστολή στη διεύθυνση που παρέχεται
3. Η παραγγελία υποβλήθηκε δύο φορές

Αν ακυρωθεί η παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε από το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Δεν θα τιμολογηθείτε για τυχόν ακυρωμένα προϊόντα. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με μια ακυρωμένη παραγγελία, επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2106595750 ή μέσω e-mail στο customerservice@gr.smashbox.com

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε παραγγελία δε μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερα από 8 τεμάχια του ίδιου κωδικού και έως 14 τεμάχια συνολικά και η συνολική της αξία δε μπορεί να υπερβαίνει τα 1.000€. Παραγγελίες που δεν τηρούν τους εν λόγω περιορισμούς δε θα δύνανται να ολοκληρωθούν. Για οποιεσδήποτε ερώτηση παρακαλούμε καλέστε μας στο (+30) 210 6595 750 ή Επικοινωνήστε Μαζί Μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Επιπρόσθετα, πρέπει επίσης να περιορίσουμε τις παραγγελίες μέχρι τρεις (3) ανά πελάτη, ανά ημέρα.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

1. Με αντικαταβολή
2. Χρεωστική/ Πιστωτική/ Προπληρωμένη κάρτα: VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO
3. Με άμεση μεταφορά χρημάτων από τον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη (IRIS Online Payments).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ONLINE

Στην smashbox.gr, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια για εσάς. Όταν δίνετε μια παραγγελία στην smashbox.gr, κωδικοποιούμε τις πληροφορίες σας με τεχνολογία κρυπτογράφησης Secure Socket Layer (SSL). Αυτή είναι η πιο προηγμένη τεχνική διαδικτυακής ασφάλειας των καταναλωτών έως σήμερα. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η παραγγελία σας θα δοθεί με ασφάλεια και σιγουριά.

Επίσης χρησιμοποιούμε λογισμικό κρυπτογράφησης εγκεκριμένο από το κράτος. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το λογισμικό κρυπτογράφησης SSL, μεταβείτε στα εξής:
http://compnetworking.about.com/cs/securityssl/g/bldef_ssl.htm?terms=ssl.

Για να πραγματοποιηθεί η κρυπτογράφηση, το πρόγραμμα περιηγήσής σας πρέπει να έχει το πρωτόκολλο SSL. Τα προγράμματα περιήγησης που έχουν αυτό το λογισμικό είναι τα εξής:

•Internet Explorer 9.0 and higher
•Mozilla Firefox 43 and higher
•Safari 9 and higher
•Edge
•Latest Version of Google Chrome