ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ CALL? CAMERA ON!

Αν η εργασιακή καθημερινότητα των τελευταίων μηνών σε έχει κάνει.. αυτοκόλλητη με τα video calls, σου έχουμε τα καλύτερα tips για ένα απόλυτο camera-ready look μέσα σε 3 λεπτά! Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θες να τονίσεις πριν ανοίξει η κάμερα; Διάλεξε από τα παρακάτω makeup focus και οι Smashbox Artists έχουν όλες τις απαντήσεις – και την εμπειρία από τα μεγαλύτερα studio φωτογράφησης!Αυτό που θέλω να πετύχω είναι:

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

Halo Healthy Glow - Δίνει άμεσα ζωντάνια στο look σου, λάμψη, ενυδάτωση, ομοιόμορφο χρωματικό τόνο (δεν θα έχεις πια ερυθρότητα στα μήλα) και όχι πια χλωμή όψη στην κάμερα.
Super Fan Mascara - Όλοι δείχνουν πιο ξεκούραστοι με mascara, μεγαλώνει τα μάτια, ανασηκώνει τις βλεφαρίδες χαρίζοντας τους όγκο, χωρίς να τις βαραίνει, ακόμα και αν ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις σκιά (Tip: οι σταγόνες για τα μάτια επίσης είναι ένας ωραίος τρόπος να ξεκουράσεις τα μάτια).
Always On Cream To Matte Lipstick - Το να βάλεις ένα κόκκινο κραγιόν σου δίνει την αίσθηση της κανονικότητας, σε κάποιες περιπτώσεις αυξάνει την παραγωγικότητα, είναι εύκολο στην εφαρμογή και σου χαρίζει αίσθηση άνεσης όλη μέρα (γιατί περιέχει Primer Oil Complex).

 

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

The Original Smooth and Blur Primer - Επειδή πάντα θέλεις την τέλεια βάση πριν δημιουργήσεις το look σου – on ή off camera, βελτιστοποιεί την υφή της επιδερμίδας και δίνει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.
Studio Skin Hydra - Χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο που διαρκεί χωρίς να τονίζει τις γραμμές και τους πόρους και ελέγχει την λιπαρότητα και την γυαλάδα.
Studio Skin Concealer -Το Concealer είναι το ιδανικό προϊόν για κάλυψη των μαύρων κύκλων και των σημαδιών. Καθώς το πρόσωπο σου είναι πάντα σε κοντινό πλάνο, χρησιμοποίησε το για να καλύψεις τις ατέλειες και να δώσεις φωτεινότητα όπου χρειάζεται.
Brow Tech To Go - Δώσε λίγη περισσότερη δομή στο look σου με το 2 σε 1 μολύβι μας –μολύβι και διάφανο gel. Δίνει έμφαση στα μάτια και λεπτομερή εφαρμογή.
Cali Contour Palette - Χρησιμοποίησε περισσότερη ποσότητα από την απόχρωση για το contouring έτσι ώστε να φαίνεται η διαβάθμιση της διάστασης στην κάμερα και πρόσθεσε το highlighter στο κόκκαλο του ζυγωματικού δημιουργώντας μια υπέροχη λάμψη.

 

ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

The Original Smooth and Blur Primer - Επειδή πάντα θέλεις την τέλεια βάση πριν δημιουργήσεις το μακιγιάζ σου – on ή off camera, βελτιστοποιεί την υφή της επιδερμίδας και δίνει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.
Studio Skin Hydra - Χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο που διαρκεί χωρίς να τονίζει τις γραμμές και τους πόρους και ελέγχει την λιπαρότητα και την γυαλάδα. Έχει μεγάλη διάρκεια και θα διατηρηθεί ακόμα και σε έναν zoomathon. Επίσης δεν μεταφέρεται και επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει.
Studio Skin Concealer - Το Concealer είναι το ιδανικό προϊόν για την κάλυψη των μαύρων κύκλων και των σημαδιών. Καθώς το πρόσωπο σου είναι πάντα σε κοντινό πλάνο, χρησιμοποίησε το για να καλύψεις τις ατέλειες και να δώσεις φωτεινότητα όπου χρειάζεται.
Always On Liquid Lipstick - Τα έντονα χείλη πάντα δείχνουν ωραία στην κάμερα και αυτό δεν επηρεάζεται από τις κούπες του καφέ, τον πράσινο χυμό ή το latte που απολαμβάνεις κατά τη διάρκεια του zooming. Αυτό το κραγιόν είναι μακράς διαρκείας και αδιάβροχο.
Setting Spray - Αυτό τα ενώνει όλα και σετάρει το μακιγιάζ σου για όλη την ημέρα, δεν επιτρέπει στο μακιγιάζ να μεταφερθεί-δεν θα χρειαστεί να σκεφτείς πότε θα κάνεις ανανέωση σε μια ημέρα γεμάτη zoom calls.