ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ CALL? CAMERA ON!

Αν η εργασιακή καθημερινότητα των τελευταίων μηνών σε έχει κάνει.. αυτοκόλλητη με τα video calls, σου έχουμε τα καλύτερα tips για ένα απόλυτο camera-ready look μέσα σε 3 λεπτά! Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θες να τονίσεις πριν ανοίξει η κάμερα; Διάλεξε από τα παρακάτω makeup focus και οι Smashbox Artists έχουν όλες τις απαντήσεις – και την εμπειρία από τα μεγαλύτερα studio φωτογράφησης!Αυτό που θέλω να πετύχω είναι:

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

Halo Healthy Glow - Δίνει άμεσα ζωντάνια στο look σου, λάμψη, ενυδάτωση, ομοιόμορφο χρωματικό τόνο (δεν θα έχεις πια ερυθρότητα στα μήλα) και όχι πια χλωμή όψη στην κάμερα.
Super Fan Mascara - Όλοι δείχνουν πιο ξεκούραστοι με mascara, μεγαλώνει τα μάτια, ανασηκώνει τις βλεφαρίδες χαρίζοντας τους όγκο, χωρίς να τις βαραίνει, ακόμα και αν ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις σκιά (Tip: οι σταγόνες για τα μάτια επίσης είναι ένας ωραίος τρόπος να ξεκουράσεις τα μάτια).
Always On Cream To Matte Lipstick - Το να βάλεις ένα κόκκινο κραγιόν σου δίνει την αίσθηση της κανονικότητας, σε κάποιες περιπτώσεις αυξάνει την παραγωγικότητα, είναι εύκολο στην εφαρμογή και σου χαρίζει αίσθηση άνεσης όλη μέρα (γιατί περιέχει Primer Oil Complex).